2. Hostina života

Potřebuji se vyživit a naplnit potřeby svého těla. 
Návrat k plně prožíváné tělesnosti a smyslnosti.

Kdy: Sobota 7.11.2015
Čas: 9:00 - 18:00
Kde: Praha, Yoga-Space, Politických vězňů 911/8, 3. patro (kousek od metra Museum a Hlavní nádraží)




Ženy mají příležitost projít si individuální konstelací na téma: moje šťavnatost (smyslnost, sexualita, atraktivita, jakou unikátní kvalitu v sobě nosím a vyzařuji). S touto kvalitou se v sobě budou mít příležitost spojit, sáhnout si na ní a odnést si ji sebou zpět do každodenního života. Ženy, uvidíte, jak na její vůni reagují muži kolem vás.

Dar pro muže je odlišný: jak se spojit s kvalitou lovce, bojovníka, který má v sobě tolik kuráže a průraznosti, si tuto ženskou kvalitu nebojí vzít. Muži, uvidíte, jak na ni ženy reagují.

Vyzkoušíme si v hravé interaktivní podobě v naší skupině, jaké to je, jak na nás druhé pohlaví reaguje, když s touto kvalitou (ženská smyslnost / mužská bojovnost) jsme nebo nejsme spojeni.

Naučíme se, jak se více spojovat s vlastním tělem, jak s ním komunikovat, jak číst a chápat neverbální signály našeho těla a těl druhých (ruce, chodidla, vlasy, zuby, hlas apod). Účes, nehty, líčení: to všechno vyzařuje, nese nějaký nevědomý signál.

V poslední části umožníme každému účastníkovi semináře spojit se s centrem vlastních tužeb a chutí. Jak jej používat jako životní kompas, jak se podle něho v životě navigovat. Každý si opět projde vlastní konstelací na toto téma, takžde u něho dojde k hlubokému propojení s tímto centrem, které se nachází v našem vlastním tělesném systému.